Op het menu: zomerse pastasalade!

Makkelijk, snel en super lekker. Met deze pastasalade zet je binnen 15 minuten de zomer op tafel!

Boodschappenlijstje:
♥ 350 gram Farfalle of andere pasta
♥ 200 gram zongedroogde tomaatjes in olie en kruiden
♥ 250 gram mozzarella
♥ 150 gram veldsla
♥ 80 gram Hongaarse salami (bijv. van AH) (vegetariërs kunnen dit onderdeel gerust schrappen. Het blijft een lekkere salade! )
♥ 30 gram pijnboompitten

Bereidingswijze:
♥ Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
♥ Snij intussen de zongedroogde tomaatjes (olie niet weggooien!), mozzarella en de Hongaarse salami in reepjes / stukjes.
♥ Giet de pasta af en spoel het na met koud water zodat het afkoelt.
♥ Was de veldsla en meng het in een grote kom, samen met de tomaatjes, mozzarella en salami.
♥ Meng hier de afgekoelde Farfalle ook door heen.
♥ Gebruik de olie van de zongedroogde tomaatjes (naar eigen inzicht) als dressing en hussel alles nog een keer goed door elkaar.
♥ Stooi de pijnboompitten er over.
♥ En…. stop de tijd. Eet smakelijk!

Jammie!

Tip: Deze salade is nóg lekkerder als je hem een dag van te voren maakt en rechtstreeks uit de koelkast opdient op een warme dag.

img_20160803_182042.jpg