Op het menu: beans from heaven

Sommige gerechten zijn super lekker. Sommige gerechten zijn super makkelijk om te maken. En sommige gerechten zijn super fijn omdat je er maar 20 minuten voor in de keuken staat. Dit is een super sommig gerecht. Sommig in 3-voud. Super lekker, super makkelijk en super snel! En als de kinderen dan ook nog hun bordje aflikken omdat ze er geen genoeg van kunnen krijgen dan is het met recht een hemelse bonenschotel!

Boodschappenlijstje
♥ Een grote stronk broccoli
♥ Een pakje Tomato Frito (350 gr).
♥ Een blik Borlottibonen (425 gr).
♥ Parmazaanse kaasvlokken (100 gr.)
♥ Chipolataworstjes (ong. 6 stuks, naar keuze rund- of varkensvlees)
♥ Provençaalse kruiden
♥ Peper en zout

Bereidingswijze
♥ Snijd de broccoli in stukken. Halveer de roosjes zodat je ze goed kunt roerbakken.
♥ Roerbak de broccoli in een wok (in wat olie) voor ongeveer 5 minuten en zet intussen de chipolataworstjes op in een bakpan.
♥ Gooi na 5 minuten de Tomato Frito bij de broccoli en laat het koken.
♥ Laat de bonen uitlekken en gooi die ook in de wok. Blijf af en toe doorroeren!
♥ Intussen zijn de worstjes gaar. Snijd ze in stukjes van ongeveer 2 tot 3 cm en gooi dit vlees ook in de wok. Kruid het geheel met de Provençaalse kruiden / peper / zout, roer alles goed door elkaar, en zet het vuur lager zodat de Tomato Frito net niet meer kookt.
♥ Doe de deksel op de wok.
♥ Na ongeveer 7 minuten is de bonenschotel klaar. Opscheppen maar.

Strooi over elk bord Parmazaanse kaasvlokken. Eet smakelijk!